Buka setiap Hari 11AM - 9PM (Isnin - Jumaat) 11AM - 7PM (Sabtu & Ahad) +60196000508 hriproampang@gmail.com

Harini kami akan kongsikan proses repair skrin iPhone hijau di iPro Ampang. Kami beroperasi setiap hari kecuali hari ahad dan cuti umum. Kami harap semua orang dalam keadaan sihat sepanjang tempoh COVID-19 ini. Sila ambil langkah berjaga jaga untuk mencegah COVID-19 merebak. Oh ya, kami boleh tukar bateri Apple Watch anda dalam 30 minit dan ada waranti 6 bulan tau. Nak repair android boleh, nak repair iPhone pun boleh, kami boleh repair kebanyakan model yang latest. Kalau iPhone anda ada sebarang masalah, boleh hubungi kami melalui Whatsapp 0196000508. Repair Face ID iPhone boleh mengambil 2-3 jam dan kami akan menghubungi anda semula setelah siap dibaiki. Manakala, repair motherboard iPhone akan mengambil masa 1-5 hari terpulang kepada keadaan kerosakan.

Skrin iPhone hijau ni selalunya terjadi sebab salah pilihan setting untuk skrin dan feature skrin pada iPhone anda. Anda boleh cuba membuat perubahan pada setting display seperti, brightness, true tone, DLL. Senang cerita, anda boleh cuba google sendiri untuk tahu setting apa yang sesuai dan menjadi. Tapi kalau semua cara tak boleh, anda perlu bawak iPhone yang skrin hijau ke kedai untuk diagnos. Kami tak kenakan sebarang caj untuk diagnos komponen iPhone, free of charge sahaja. Ada beberapa pilihan skrin yang sesuai mengikut bajet masing masing.

Harini kami terima dua iPhone yang ada masalah skrin hijau. Dua pelanggan yang berbeza, tapi sebab jatuh dua dua iPhone ni jadi skrin hijau. Kami tawarkan untuk skrin ini selepas diagnos sebab memang rosak(failure) hardware. Skrin original tetap ada feature TruTone seperti skrin asal. Repair skrin iPhone hijau boleh diselesaikan dalam 30 minit sahaja.  Waranti 3 bulan dan kami tak kenakan sebarang caj tambahan untuk servis seterusnya.

PERANTI LATEST YANG KAMI BAIKI :
[ CLICK HERE ]
[ CLICK HERE ]

 

 

Pin It on Pinterest