10:00 AM - 8:00 PM (Isnin - Sabtu), Rehat Jumaat: 12:30 PM - 3:00 PM, AHAD CUTI +60196000508 hriproampang@gmail.com

Artikel harini berkenaan proses untuk tukar bateri iPhone Xr. Kedai kami beroperasi setiap hari kecuali hari ahad dan cuti umum. Selamat sejahtera kepada semua pembaca artikel kami. Kami harap semua orang dalam keadaan sihat sepanjang tempoh COVID-19 ini. Sila ambil langkah berjaga jaga untuk mencegah COVID-19 merebak.  Selain itu, tempoh masa untuk tukar bateri iPhone adalah 30 minit dan kami memberi waranti selama 6 bulan. Tambahan lagi, kami bukan sahaja membaiki iPhone atau pun peranti Apple, tetapi kami juga mampu membaiki peranti Android. Kami boleh dihubungi melalui Whatsapp di talian 0196000508 atau media sosial kami.

Jika peranti yang anda gunakan tidak boleh dihidupkan, kami sangat menyarankan untuk bawa ke kedai. Banyak punca yang boleh menyebabkan iPhone anda tidak boleh dihidupkan. Antara punca – punca yang menyebabkan masalah ini adalah bateri yg tidak berfungsi dengan baik. Jangka hayat bateri iPhone akan berkurang dengan penggunaan peranti yang meninkat. Solusi untuk masalah ini adalah untuk tukar bateri iPhone itu. Proses untuk tukar bateri iPhone mengambil masa dalam 15-30 minit sahaja.

Cik Alia telah datang ke kedai kami membawa iPhone Xr miliknya. Masalah yang dihadapinya adalah bateri cepat habis dan beliau ingin tukar bateri iPhone ini. Battery health berada pada paras 81% dan iPhone ini telah digunakan lebih daripada 1 tahun. Pertama sekali, kami membuka iPhone ini dan  mengeluarkan bateri. Kedua, kami menggantikan bateri baru dan menguji iPhone ini secara keseluruhan. Kemudian, kami memulangkan iPhone ini kepada beliau semula setelah menyelesaikan pembayaran.

PERANTI LATEST YANG KAMI BAIKI :
[ CLICK HERE ]
[ CLICK HERE ]

Pin It on Pinterest