Buka setiap Hari 11AM - 9PM (Isnin - Jumaat) 11AM - 7PM (Sabtu & Ahad) +60196000508 hriproampang@gmail.com

Tukar Bateri iPhone 11 Pro Max Di KL

Salam sejahtera kepada semua pembaca! Kami di iPro Ampang harap semua pembaca kekal dalam kesihatan yang baik. Hari ini saya ingin berkongsi sebuah kisah berkenaan iPhone 11 Pro Max. Masalah peranti ini adalah tidak boleh dihidupkan dan caj. Kami menawarkan solusi untuk semua peranti yang bermasalah dan mengikut bajet pelanggan. Kami menyediakan komponen original dan OEM untuk memudahkan pelanggan berbajet rendah. Tempoh proses untuk menukar komponen mengambil masa 20 minit sahaja manakala pembaikan motherboard mengambil masa selama 1-3 hari. Sebarang pembaikan berkenaan motherboard mengambil tempoh masa yang lama sedikit.

Cik Nadia ; Pengguna iPhone 11 Pro Max ; Peranti ini tidak boleh dihidupkan dan caj. Punca masalah masih tidak diketahui dan perlu diperiksa secara menyeluruh.

Peranti ini tidak boleh dihidupkan bila kami menerima peranti ini

Peranti ini sudah boleh dihidupkan setelah dibaiki

Cik Nadia telah datang ke kedai kami membawa iPhone 11 Pro Max miliknya yang bermasalah. Masalah peranti ini adalah tidak boleh dihidupkan dan caj. Masalah ini boleh berpunca daripada komponen bermasalah atau isu motherboard. Pertama sekali, kami memeriksa setiap komponen ini dan mendapati bateri tidak berfungsi. Bateri tidak mempunyai sebarang bacaan bermaksud ianya sudah tidak berfungsi. Kami menggantikan bateri peranti ini selama 20 minit dan peranti ini boleh dicaj semula. Bateri original Apple mempunyai waranti selama 1 tahun termasuk upah pasang dan servis. Kemudian, kami memeriksa peranti ini secara menyeluruh untuk pastikan tiada masalah lain pada peranti ini. Akhir sekali, kami memulangkan peranti ini kepada beliau semula.

iPRO AMPANG KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (0196000508) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: IPRO – Mobile Fix Ampang KL
Instagram: https://www.instagram.com/ipro_ampang_mobilefix/
Website: https://iphonerepairkl.com/

FOLLOW US TO GET THE CHEAPEST IPHONE IN THE MARKET:
Instagram: https://www.instagram.com/iproampang/ 
Telegram:
https://t.me/iproampang

RELEVANT DEVICES THAT WE HAVE REPAIRED:
[ CLICK HERE ]
[ CLICK HERE ]

Pin It on Pinterest