10:00 AM - 8:00 PM (Isnin - Sabtu), Rehat Jumaat: 12:30 PM - 3:00 PM, AHAD CUTI +60196000508 hriproampang@gmail.com

LCD skrin iPhone 6S retak akibat jatuh

Seorang pelanggan kami datang ke kedai kami bagi membaiki telefonnya yang telah terjatuh daripada kawasan yang tinggi. Oleh disebabkan itu, beliau membawa terus kepada kedai kami untuk dibaiki kerana telefonnya digunakan untuk kerja sehariannya.

Disebabkan kerosakan yang teruk, juruteknik kami membuat pemeriksaan daripada segi charging bagi memastikan tidak ada masalah dengan charging atau bateri. Ketika dalam proses, juruteknik kami perasan bahawa bingkai telefonnya perlu dikisar untuk memastikan skrin dapat masuk ke bingkai telefonnya. Beliau bersetuju untuk kami mengisar bingkai telefonnya.

Kemudian, juruteknik kami membuat penukaran LCD untuk telefonnya hanya dalam tempoh 30 minit sahaja. Selepas penukaran, juruteknik kami membuat pemeriksaan sekali lagi sebelum diberikan semula kepada pelanggan kami.

Telefon itu diberikan semula dan beliau begitu berpuas hati kerana dapat menggunakan telefonnya. Beliau mengucapkan terima kasih atas penukaran tersebut dan mengharapkan untuk kami sentiasa melakukan yang terbaik.

Selepas penukaran LCD iPhone 6S

ipro repair iphone pantas ampang

KEDAI REPAIR iPHONE MURAH DAN BERKUALITI | iPRO AMPANG KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (0196000508) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: IPRO – Mobile Fix Ampang KL
Instagram: @ipro_ampang
Website: https://iphonerepairkl.com/

Lokasi:
iPro Ampang
8, 1st Floor,Jalan 1/67B Off, Jalan Mengkudu, Desa Pahlawan Ampang, Kuala Lumpur

Pin It on Pinterest