Buka setiap Hari 11AM - 9PM (Isnin - Jumaat) 11AM - 7PM (Sabtu & Ahad) +60196000508 hriproampang@gmail.com

Seorang pelanggan kami datang dengan membawa 2 buah tablet iaitu iPad Mini 1 dan iPad 3. Dia memberitahu bahawa iPad 3 mempunyai masalah bateri manakala iPad Mini 1 mempunyai masalah pada LCD skrin. Pada awalnya, paparan pada LCD skrin tablet tersebut berada dalam getaran yang mana ianya susah nak digunakan.

Selepas beberapa hari juruteknik kami mengesahkan bahawa ipad mini 1 mempunyai masalah LCD skrin. Kami memberitahu pelanggan kami semula akan isu tersebut dan dia membuat pilihan untuk membaiki iPad Mini 1 berbanding iPad 3.

Kami memulakan proses penukaran LCD skrin dan selepas penukaran tersebut, juruteknik kami membuat ujian semula bagi memastikan LCD skrin yang baru itu tidak mempunyai sebarang masalah. Kami telefon pelanggan kami semula untuk ambil iPad Mini 1 yang sudah siap ditukarkan LCD skrin.

Dia hadir ke kedai kami dan berpuas hati atas penukaran tersebut dan mengucapkan terima kasih atas usaha yang dilakukan. Ucapan terima kasih kepada pelanggan kami yang tidak putus mempercayai kami.

ipro repair iphone pantas ampang

KEDAI REPAIR iPHONE MURAH DAN BERKUALITI | iPRO AMPANG KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (0196000508) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: IPRO – Mobile Fix Ampang KL
Instagram: @ipro_ampang
Website: https://iphonerepairkl.com/

Lokasi:
iPro Ampang
8, 1st Floor,Jalan 1/67B Off, Jalan Mengkudu, Desa Pahlawan Ampang, Kuala Lumpur

 

Pin It on Pinterest