10:00 AM - 8:00 PM (Isnin - Sabtu), Rehat Jumaat: 12:30 PM - 3:00 PM, AHAD CUTI +60196000508 hriproampang@gmail.com

Selepas penukaran belakang iPhone 7 Plus

Pada zaman teknologi yang semakin berkembang ini, telefon pintar semakin canggih dan ramai membeli telefon pintar baru atas ciri – ciri yang memuaskan keinginan pengguna.

Kamera merupakan salah satu perkara yang amat penting bagi pengguna dan telefon pintar yang mempunyai kamera berkualiti tinggi amatlah memuaskan bagi pengguna yang berminat dalam fotografi.

Kamera yang berkualiti tinggi juga dapat memberikan satu kenangan yang mana pengguna akan menghargai. Namun, teknologi pasti akan ada kelemahan sama ada datang daripada pengguna atau pembuatan itu sendiri.

Pada hari ini seorang pelanggan kami hadir ke kedai kami kerana iPhone 7 Plus beliau mempunyai masalah kamera kosong. Juruteknik kami membuat pemeriksaan dan mendapati bahawa kamera tersebut perlu buat penukaran.

Kami memberitahunya dan beliau bersetuju untuk membuat penukaran kamera belakang. Juruteknik kami hanya mengambil masa 15 – 30 minit sahaja untuk penukaran itu. Selepas penukaran tersebut, telefon itu diberikan semula kepada pelanggan kami  mengucapkan terima kasih atas penukaran itu.

ipro repair iphone pantas ampang

KEDAI REPAIR iPHONE MURAH DAN BERKUALITI | iPRO AMPANG KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (0196000508) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: IPRO – Mobile Fix Ampang KL
Instagram: @ipro_ampang
Website: https://iphonerepairkl.com/

Lokasi:
iPro Ampang
8, 1st Floor,Jalan 1/67B Off, Jalan Mengkudu, Desa Pahlawan Ampang, Kuala Lumpur

 

Pin It on Pinterest