10:00 AM - 8:00 PM (Isnin - Sabtu), Rehat Jumaat: 12:30 PM - 3:00 PM, AHAD CUTI +60196000508 resq@iproampang.my

Kesan bateri kembung pada iPhone X

Bateri kembung pada sesebuah telefon pintar merupakan satu perkara yang patut dielakkan kerana ia bukan saja boleh merosakkan bateri malah merosakkan bahagian lain seperti LCD serta motherboard. Kos pembaikan bagi telefon pintar bergantung kepada jenis model telefon. Pada hari ini, seorang pelanggan kami mempunyai masalah bateri kembung pada iPhone X miliknya.

Pelanggan kami membuat pilihan untuk menukarkan kepada bateri original. Proses penukaran yang dilakukan hanya mengambil masa dalam 15 – 30 minit sahaja. Bateri kembung iPhone X dikeluarkan oleh juruteknik kami dan terus ditukarkan kepada bateri baru. Selepas penukaran bateri, juruteknik kami membuat pemeriksaan sekali lagi bagi memastikan bateri berada dalam keadaan baik.

Telefon tersebut diberikan semula kepada pelanggan kami dan diucapkan terima kasih oleh beliau atas penukaran tersebut. Kami di IPRO AMPANG ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah membuat pembaikan di kedai kami dan kami akan terus memberikan servis yang terbaik.

Selepas penukaran bateri iPhone X

ipro repair iphone pantas ampang

KEDAI REPAIR iPHONE MURAH DAN BERKUALITI | iPRO AMPANG KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (0196000508) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: IPRO – Mobile Fix Ampang KL
Instagram: @ipro_ampang
Website: https://iphonerepairkl.com/

Lokasi:
iPro Ampang
8, 1st Floor,Jalan 1/67B Off, Jalan Mengkudu, Desa Pahlawan Ampang, Kuala Lumpur

Pin It on Pinterest