Buka setiap Hari 11AM - 9PM (Isnin - Jumaat) 11AM - 7PM (Sabtu & Ahad) +60196000508 hriproampang@gmail.com

Bateri kembung pada Huawei Nova Lite

 

Pada hari ini, terdapat seorang pelanggan kami yang datang ke kedai bagi membaiki masalah bateri kembung pada Huawei Nova Lite miliknya. Kami dapati bahawa skrin telefonnya telah bengkok akibat bateri kembung itu. Kami memberitahu bahawa proses untuk penukaran bateri tersebut memakan masa dalam anggaran 30 minit dan pelanggan kami bersetuju untuk menunggu telefonnya dibaiki di kedai kami.

Waktu proses penukaran bateri, juruteknik kami mula memanaskan badan telefon tersebut dengan menggunakan alat pemanas sehingga gam pada sekeliling badan telefon mula cair dan senang ditanggalkan. Juruteknik kami mula menggantikan bateri baru pada telefon tersebut serta mula melakukan pemeriksaan selepas penukaran bagi memastikan bateri berada dalam keadaan baik dan dapat digunakan semula seperti biasa.

Akhir sekali, pelanggan kami berasa gembira dan berpuas hati akan penukaran bateri tersebut apabila kami berikan semula telefonnya. Ini merupakan hasil daripada juruteknik kami yang pakar serta berpengalaman. Kami mengucapkan terima kasih kepada pelanggan kami yang hadir ke kedai kami bagi membuat pembaikan telefonn pintar.

 

 

ipro repair iphone pantas ampang

KEDAI REPAIR iPHONE MURAH DAN BERKUALITI | iPRO AMPANG KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (0196000508) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: IPRO – Mobile Fix Ampang KL
Instagram: @ipro_ampang
Website: https://iproampang.my/

Lokasi:
iPro Ampang
8, 1st Floor,Jalan 1/67B Off, Jalan Mengkudu, Desa Pahlawan Ampang, Kuala Lumpur

Pin It on Pinterest